October 28, 2021

Blíži sa čas Vianoc. So sviatkami pokoja, rodinnej pohody a lásky sa spájajú aj vianočné večierky, kde sa so svojimi zamestnancami zabavíte a doprajete si pohár či dva vianočného punču. Oslávite spolu úspechy, ktoré sa vám podarilo počas celého roka zozbierať a popracujete na medziľudských vzťahoch. A ako ich zlepšiť, keď nie v pohodovej atmosfére v príjemnom prostredí.

Prezentujte svoje úspechy

Býva dobrým zvykom si na konci každého roka premietnuť, čo všetko sa stalo, kam nás to posunulo. O to viac, ak vlastníte firmu. Na vianočnom večierku máte príležitosť sa spolu s vašimi zamestnancami pozrieť na to, ako sa vám darilo, čo ste dosiahli a určiť si méty na ďalší kalendárny rok. Nezabudnite sa poďakovať všetkým zamestnancom, lebo vďaka nim vaša firma funguje ako hodinky. V našom hoteli máte možnosť vybrať si na večierok miestnosť s dataprojektorom a ozvučením, v ktorej premietnete vaše výsledky kolegom a zamestnancom.

Komorná atmosféra a kompletný servis

Spoločné chvíle mimo stien pracoviska sú vzácne a o to dôležitejšie. Vyberte si pre svoj vianočný večierok priestory s komornou atmosférou a my sa postaráme o všetko ostatné. Káva, chutné jedlo z našej reštaurácie, bufetové stoly a spomínaný vianočný punč a výzdoba, to všetko pomôže dotvoriť vianočnú a uvoľnenú atmosféru. V kruhu kolegov a zamestnancov sa tak bez zbytočných starostí môžete venovať spoločným konverzáciám a rozhovorom o všetkom, čomu sa v práci nemáte toľko času venovať. Čo všetko sa môžete dozvedieť a zblížiť sa tak so svojimi pracovníkmi. Veď aj o tom sú Vianoce o zbližovaní sa a tej správnej pohode nielen doma, ale aj v pracovnom prostredí.

Ak máte záujem usporiadať vianočný večierok u nás, kontaktujte nás a my zariadime všetko ostatné za vás.

Rezervácie a viac info vám rada poskytne naša event manažerka. Tel: +421 948 858 400 / poslať e-mail.


Back to Blog