June 11, 2020

Pokľakol, povedala áno, jedno z najkrajších období v živote každého páru je zasnúbenie. Tešíte sa, kedy spečatíte svoju lásku a vykročíte na spoločnú cestu životom. Viete už, kde to bude?

Vybrať si správne miesto na svadbu, kde sa o vás postarajú a budete sa s vašimi svadobnými hosťami cítiť dobre, nie je jednoduché, treba na to myslieť čím skôr. My sme tu pre vás s našou svadobnou ponukou, aby bol váš veľký deň presne podľa vašich predstáv.

 

Prípravy pred veľkým dňom

Je deň pred svadbou, stresujete, či je všetko pripravené. Čo treba ešte spraviť alebo nachystať a hlavne, na čo nezabudnúť. My vám uberieme na starostiach. Pripravíme pre vás sálu na svadobnú hostinu, „oblečieme“ stoličky, ozdobíme ich mašľou, pripravíme biele sviečky na stôl, servítky vo vybranej farbe a príprava slávnostného trojchodového menu. Ak máte záujem, viete si bezplatne priniesť vlastné zákusky, tortu i slané pečivo na svadobné stoly deň vopred, aby ste v deň D, mali o starosť menej.

Slávnostné trojchodové menu

Akou polievkou sa budete ako novomanželia navzájom kŕmiť? Vybrať si môžete klasický hovädzí alebo slepačí vývar, na našom slávnostnom menu je však aj vynikajúci, nie príliš tradičný, teľací vývar s krupicovými haluškami a zeleninou. Polievky sú doplnené predjedlami a hlavnými jedlami podľa moderných receptúr z čerstvých a kvalitných surovín.

Pre svadobčanov ponúkame slávnostné trojchodové menu na výber. Dáte prednosť teľaciemu, bravčovému, hovädziemu či kačaciemu mäsku? Na chuť si prídu aj milovníci dobrého predjedla z rýb – v našom menu máme v ponuke údeného lososa s medovo-kôprovou omáčkou s limetkovou ricottou. Viac o našej ponuke slávnostného menu sa dozviete tu. (prelink na menu)

Po výdatnom menu, si hostia od jedla na chvíľku vydýchnu, pripijú si na vaše spoločné šťastie a pri tanečných pohyboch na parkete pri zvukoch hudobných nástrojov, im vytrávi. Blíži sa tak čas ďalšieho jedla. Aj o túto časť vašej svadby sa s radosťou postaráme. Vašim hosťom pripravíme výber jedál formou bufetu. Aby si každý našiel, na čo má chuť a naložil, koľko vládze.

 

Svadobná noc

Po vydarenej svadobnej hostine sa rozlúčite s vašimi hosťami a rodinou a venujete si svoj spoločný čas počas svadobnej noci. U nás v hoteli máte v cene svadobnej ponuky okrem sály, výzdoby a jedla aj apartmán pre mladomanželov s raňajkami do postele. Lebo po rokoch skúseností vieme, že ak sa do rána venujete svadobným hosťom a oslavujete svoju lásku, je pre vás najlepšie prejsť pár krokov do útulného apartmánu, užiť si svadobnú noc a ráno zostať v posteli o niečo dlhšie. Máte na to najväčšie právo, a preto vám zabezpečíme, aby vaše prvé spoločné manželské ráno bolo príjemné, aby ste si ho mohli užiť naplno vo dvojici a raňajky vám donesieme až do postele.
Ubytovať u nás môžete aj svojich svadobných hostí a dopriať im tak pocit, že si nemusia vyberať, kto bude šofér, ako sa dostať domov, ale v pokoji prejsť pár krokov do hotelovej izby. Šofér môže svoje auto nechať na stráženom uzatvorenom parkovisku, ktoré je súčasťou nášho hotela. Pre svadobných hostí ho ponúkame bezplatne.

 

Tak čo, už ste si vybrali miesto pre váš veľký deň? Veríme, že budeme jeho súčasťou aj my. Už roky nás baví vidieť ako aj v našom hoteli pečatia páry svoju lásku obklopení rodinou a blízkymi. V prípade záujmu o viac informácií k svadobnej ponuke nás neváhajte kontaktovať.


Back to Blog