September 17, 2019

Vyžaduje si vaša práca časté cestovanie?

 

Ak musíte opakovane premýšľať, ktorý hotel si pre obchodnú cestu vybrať, máme pre vás riešenie. Business hotel v Bratislave alebo kdekoľvek

POLOHA

To, kde sa hotel nachádza, ovplyvní vašu pracovnú cestu viac, než si možno myslíte. Odporúčame sústrediť sa na hotely, ktoré sú situované v užšom, prípadne širšom centre. Všetko, čo potrebujete, máte na dosah niekoľkých minút. Stretnutia či dopravu si tak nemusíte plánovať s výraznou časovou rezervou. Ideálnym spojením je, ak nájdete business hotel v centre s parkovaním vo vlastných priestoroch.

 

SPOJENIE

Cestovaniu sa počas pracovnej cesty jednoducho nevyhnete. Ak však nedisponujete firemným či vlastným vozidlom, určite sa pri výbere hotela zamerajte na jeho dostupnosť. Vlakom, autobusom, trolejbusom či inou MHD. Overte si vopred, ako sa dostanete na miesto stretnutia alebo vysunuté pracovisko. Bez toho, aby ste vystriedali niekoľko druhov hromadnej dopravy, objednávali si taxík z okrajových častí mesta alebo trávili pol dňa v zápche.

 

STRAVOVANIE

Raňajky sú základ. A vlastne jedlo vôbec. Patrí totiž k rozhodujúcim bodom, ktoré treba pri výbere ubytovania pri pracovných cestách zvážiť. Sú raňajky súčasťou vášho ubytovacieho balíčka? Aká je úroveň stravovacích služieb business hotela? Počas pracovného stretnutia alebo po únavnom dni mimo domova určite oceníte poctivé jedlo servírované s úsmevom.

 

TECHNICKÉ VYBAVENIE

Spoliehať sa na priemernú intenzitu wifi v momentoch, kedy internet pri práci potrebujete, je odvážne. Zistite si vopred, či vám v hoteli vedia poskytnúť silnejšie wifi pripojenie. Iné technické vybavenie, ako napríklad prístup k počítaču alebo tlačiarni, oceníte v prípade, keď to vaše znenazdajky zlyhá. Pripraveným totiž šťastie praje. Natrafili ste na hotel s vlastnou optickou sieťou a tichým miestom, kde môžete v kritických prípadoch vyriešiť neodkladnú prácu? Bookujte ihneď.

 

ODPORÚČANIE

To je parameter, ktorý rozhoduje najčastejšie. Opýtajte sa svojich priateľov a kolegov, kde našli dobrý business hotel v Bratislave, Košiciach alebo v zahraničí. Rýchlo a z prvej ruky tak zistíte, či boli izby čisté, personál prívetivý a wifi dostatočne silná. Bonusom na záver bude, ak vám niekto z nich povie, že si po pracovných povinnostiach skvele oddýchol v hotelovom relax centre.

 

REZERVOVAŤ UBYTOVANIE

 


Back to Blog